LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Sunday, 6 July 2014

BAJU RAYA TO BE??

Assalamualaikum Wbt. & Good Morning...

Pejam celik pejam celik dah masuk hari ke-9 umat Islam berpuasa ye?? Seriously, tak berapa rasa sangat.. Maybe sebab banyak kerja dan cuaca yang redup kot.. Alhamdulillah.....

Biasala kan, kalau cerita pasal puasa je, mesti akan dikaitkan dengan raya kan?? Honestly, every year I will be the one who have the most excited feeling especially when it comes to Hari Raya.. Tak kisahla Raya Puasa ke Raya Haji.. Hehehe...

Well, perempuan memang akan buat preparation yang rapi pasal ni. Lagi-lagi plak preparation baju raya.. hahaha.. Take me for example, baru puasa ke-9, baju raya dah ready dah.. Tengok kat bawah ni...



Hehehe.. VOGUE kannnn??? Cuma belum decide nak pakai mana dulu je.. Pening jugak nak pilih ni.. Actually, ada lagi baju lain tapi tak snap gambar plak..

FYI, total baju baru saya adalah sebanyak 12 pasang semuanya tapi takla semua dibuat baju raya.. Campur-campur dengan baju kerja.. Tapi kalau semua nak dibuat baju raya pun apa salahnya kannn... hehehe.. Good Idea!!! Brilliant!!

Ok Bye.. Selamat Berpuasa.. :)