LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Sunday, 11 December 2011

9/12/2011 - Trip to iCity Shah Alam


Last Friday, saya berkesempatan untuk pergi ke iCity Shah Alam. Before this dah pernah pergi tapi tau jela bila pergi dengan bos ni kan kena control sikit.. Even my boss jenis open minded.. U're the best boss.. hehehe..

Back to this iCity, sila baca komen dan review saya di bawah ini:- 

   1.   Kedudukan/lokasi yang mudah
  • Kalau dari KL, ikut je federal highway then terus menuju ke Klang. Sebelum kita sampai ke simpang nak ke Klang tu dah ada signboard iCity. Memang senangla nak cari. Kalau nak senang lagi, tengok map ni:-



   2.   Lampu dia sangat cantik pada waktu malam
  • Kalau nak pergi better pergi sebelah malam la. Sampai sana dalam pukul 7.30 @ 8.00 malam. Then boleh pergi masuk snowalk dulu.

   3.  Aktiviti
  • Snowalk yang sangat sejuk (suhu <5 Degree Celcius) :                           Entrance With MyKad - Dewasa RM 25, Kanak-kanak <3 tahun free je.

  • Mini Fun Fair - Entrance dalam RM 5 and above;
  • Bergambar sekitar pokok berlampu yang banyak dan sangat cantik, Replika haiwan seperti dinosour, gajah, harimau, zirafah, dll yang macam real;
  • Zoo Haiwan yang menempatkan macam2 jenis haiwan spt burung, ular, anaconda, dll.
So, interested x?? Ape lagi, pegila jalan2 kat sana.. hehehe..

No comments:

Post a Comment