LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Monday, 12 December 2011

12/12/2011 - New Baby Born

12/12/2011, 5.15 petang : Kakak saya telah selamat melahirkan baby boy (anak ke-2).. Saya sebagai auntie sangat excited nak pergi tengok diorang secepat mungkin (target : this weekend). Nasib baik tengah hari keje, kalau tidak memang semalam jgk dah naik KL. Hehehe...

Baby yang dilahirkan secara normal seberat 3.1kg di Hospital Serdang. Semalam sempat jgkla 3G dengan baby, ciri-ciri temberang tu dah ade jgkla.. hahaha.. Agaknya kalau baby tu dah besar nanti n dia baca ape yang auntie dia tulis ni, mesti dia kata "Ape2 jela auntie ni.. Orang baru lahir mana pandai temberang".



Revise balik perangai mummy dia masa pregnant this baby :
  1. Sangat sensitif berbanding masa dia 1st time pregnant;
  2. Sangat kepoh sampai hari-hari telefon semata-mata nak tanya pasal gosip.
Kalau tengok gambar kat atas tu, tak taula baby ni ikut muka mummy dia or daddy dia. Tengok jela bila dah besar sikit nanti.. Hehehe..

Kat bawah ni plak gambar terbaru baby.. Dah comel sikitla kan?? hahaha..

 

p/s  :  Tak sabarla plak nak rasa perasaan mengandung dan melahirkan baby ni.. Mesti best kan?? Hehe.. Please pray for me.. TQ..

2 comments:

  1. Insyallah...cium bby lebih2 sikit huda :)

    ReplyDelete
  2. hehehe.. tula, tak sabar nak nangiskan dia.. bleh gitu??

    ReplyDelete