LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Sunday, 1 January 2012

AZAM 2012

Bila sebut je pasal tahun baru, mesti first thing yang terfikir adalah penetapan AZAM TAHUN BARU betul tak?? Honestly, sebelum ni saya tak pernah terfikir pun pasal azam baru ni.. Tapi tahun ni tetiba macam nak buat je.. Yela, dalam hidup ni kan mesti ada target, barula perjalanan hidup kita ni lancar.. So, let's go through with my AZAM 2012 as per below:-

AZAM - SPECIFIC
  1. Dikurniakan cahayamata secepat mungkin;
Tak taula gambar anak sape ni.. tapi pinjamla ye sebab baby ni comel sangat.. hehehe.. TQ..
  
     2. Nak buat kerja yang disukai - buat masa ni kerja tersebut adalah RAHSIA.

AZAM - GENERAL
  1. Nak kumpul pahala banyak2 - sepanjang tahun 2012;
  2. Nak kumpul duit banyak2 - sepanjang tahun 2012;
  3. Nak dapat Pingat Perkhidmatan Cemerlang.
AZAM - OPTION
  1. Nak ada rumah sendiri;
  2. Nak ada kereta besar sikit;
p/s  :  Pernah ke orang buat senarai azam macam ni eh?? siap ada spesifik, general & option lagi.. Ntahla, hentam sajela labu.. hehehe.. see ya..

No comments:

Post a Comment