LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Sunday, 25 March 2012

BELATED BIRTHDAY PRESENT

Setelah hampir dua bulan tertunggak hutang birthday present en. suami, akhirnya tanggal 25 Mac 2012 (Ahad) dapat jugak tunaikan permintaan dia..

Guess what does he request for his birthday??? jeng jeng jeng... sila lihat di bawah.


                




Yesss!!! Kamera digital Nikon D5100. Tak perlu la state kat sini berapa harganye, sendiri mau ingatla.. hehehe.. Lagipun, tak kisahla berapa pun harganye, yang penting sayangku gumbira dan saya pun gembira sebab boleh amik gambar selalu.. Yang lagi penting, ini adalah investment untuk pancing dia belikan my birthday present plak.. hahaha...xdela, acah je...

Ape-ape pun, so sorry to him sebab lewat belikan present.. Almaklumla, saving semua dah dipusingkan ke perkara lain yang lebih priority.. Sepatutnya, saya kene amik gambar dia masa dia tengah happy sangat dapat kamera tu..

p/s  :  Anyway, happy belated birthday to my hubby. May Allah bless us forever n ever. Amin..

No comments:

Post a Comment