LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Sunday, 25 May 2014

PRE WEDDING ANNIVERSARY GIFT

Flashing back to 28 - 30 Mei 2010

Assalamualaikum Wbt and Good Day Guys..

Its our 4th year wedding anniversary on this coming Wednesday. As usual, masih pening memikirkan hadiah untuk diberikan kepada suami tersayang.. Susahla nak cari present untuk lelaki ni, tak kirala untuk birthday ataupun anniversary. However, saya bagi pra hadiah dulu sebelum jumpa hadiah yang sebenar. 

Ape hadiah nye?? Of course la picture collage kat atas tu.. hahaha.. senangnye kalau bagi pic collage tu as wedding anniversary present kan?? Don't worry, tu hanya sementara je.. 

Dah jumpa hadiah sebenar nanti, i update ye.. hahaha.. Chowww..

No comments:

Post a Comment