LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Wednesday, 28 May 2014

HAPPY 4TH WEDDING ANNIVERSARY

Assalamualaikum Wbt & Hello..

Finally, today is THE DAY!! yeehaaaaa!!! 

Alhamdulillah, 4 tahun sudah usia perkahwinan saya dan suami. Sekejap je rasa.. Biasala kan, bila ada event macam ni, mestila nak prepare present. Tapi, punyela susah nak cari hadiah yang sesuai untuk lelaki ni.. Suami saya punyela MITHALI sampai taknak hadiah, cukuplah apa yang ada - katanya... Hihihi..

Tapi tak syokla kalau takde hadiah kan?? Nak tau saya belikan ape untuk suami MITHALI saya tu?? hehe.. Tengokla gambar di bawah......


PRESENT FOR MY BELOVED HUBBY
SELEPAS DIBUKA SAMPUL HADIAHNYA















BOUQUET OF FLOWERS

Maybe ada yang berpendapat, simple sangat kan hadiah yang saya bagi ni.. Tapi sesungguhnya perfume tu adalah simbolik untuk flashback perfume yang kami hadiahkan dalam hantaran kami.. We both so in love with the fragrance.. Alhamdulillah, he love it..

Mesti ada yang tertanya-tanya kan apa yang suami saya berikan kepada saya.. hihihi.. 

This is it!!!
Haaaa... jangan tak percaya plak.. I dapat ipad air u ollsss!!! I love ittt!! Thanks sayang..

Sedikit ucapan kepada suami kesayangan saya sempena anniversary kami:
"Selamat Ulangtahun Perkahwinan kita yang keempat, Semoga ikatan ini terus dirahmati dan diberkati Allah. Mungkin ayang bukan isteri yang terbaik di dunia tapi abang adalah suami yang terbaik untuk ayang SELAMANYA..I Love you so much sayang."

p/s : Kesimpulannya, saya dan suami masing-masing dapat dua hadiah.. Adil kan?? hehehe..

No comments:

Post a Comment