LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Thursday, 27 March 2014

FESYEN BARU - SHAWL

Assalamualaikum W.b.t dan Good Day Guys..

Tak pernah terlintas dan terfikir yang saya akan terpengaruh dengan shawl yang bermacam-macam design sekarang ni. Honestly, memang suka dengan corak dan material shawl especially chiffon tapi takdela sampai nak pakai.. Masa tuuuu.....

Tapi sejak akhir-akhir ni, makin tertarik plak nak pakai shawl ni, tak kira la wide shawl ke half moon shawl ke.. Rasa macam cantik gitu.. eh perasan plak.. hihi..

So, dengan muka selamba tryla pakai shawl. Mula-mula tu hilang sabar jugak nak berbelit sana sini. Tapi berkat usaha dan kegigihan, berjaya pakai dengan kemas. Bila dan confident, ape lagi, pakaila pegi ofis plak.. As expected, memang dapat teguran dan komen yang positif la dengan budak-budak ofis.. Tak caya?? Sila tengok gambar di bawah:-



Betul kannn??? COMELLLLNYEEE.... Hihihihi.. Suke suke suke...

p/s : Saya berazam untuk beli shawl lagi.. hehehe..


  

No comments:

Post a Comment