LOVE AFFAIRS

LOVE AFFAIRS

Tuesday, 11 March 2014

PENGALAMAN PERTAMA DITINGGALKAN SUAMI YANG OUTSTATION

Good Morning!!! :)

Almost 4 tahun married tapi tak pernah lagi suami outstation. Selalu saya je yang outstation. Barula tau rasanya bila sorang-sorang kat rumah tu.. :(

Actually my hubby bukan lama pun outstation, cuma 3 hari 2 malam je.. Siang tu takla rasa sangat sebab keje kan, tapi bila malam tu yang rasa pelik je bila hubby takde.

Tapi yang best plak bila berjauhan ni, kita rasa lebih dihargai dan menghargai. Kadang-kadang kita tak sedar yang kita kurang menghargai bila pasangan kita ada depan mata. Rasanya betul kot orang dulu-dulu kata "Sayang isteri tinggal-tinggalkan". Eh betul ke peribahasa tu?? Macam lain je.. hahaha.. pening arrr

Mehla layan sedikit conversation me n my hubby..
Conversation 11.3.2014
Conversation 12.3.2014



However, my hubby still as usual, berselera dan tidak mensia-siakan peluang bila bermalam di hotel.. Tak percaya?? Tengok ni..
Before & After
Betul x?? Well, 1 hari dah berlalu tapi rasa macam lambat sungguh nak tunggu dia balik esok.. hehehe..

p/s : Penantian itu satu penyiksaan.. Hmmmmm....

No comments:

Post a Comment